ZONETERAPEUT KOLDING

Hej, Jeg hedder Stine

Jeg hedder Stine Voss og er født en vinterdag i 1978. Jeg er gift og mor til to skønne drenge fra 2012 og 2017.
Privat bor jeg i Kolding og her har jeg også min klinik.
 
Jeg har i mange år været meget fascineret af det alternative univers og de forskellige behandlingsmetoder og derfor valgte jeg at uddanne mig til zoneterapeut. Under uddannelsen, blev jeg bekræftet i, at jeg havde valgt den rigtige vej. Da min ældste søn var spæd og havde mange skrigeture og maveproblemer, fik han zoneterapi og allerede efter første behandling, hjalp det på maven. Han fik 3 behandlinger og siden har der stort set ikke været problemer.
Om Stine Voss - Kolding zoneterapi

Medlem af Zoneconnection Terapeut Foreningen

BMS Akupunktør uddannet

Voss Zoneterapi Klinik ejer

Jeg er uddannet zoneterapeut (2011-2014) på www.zoneterapeutskolen-kolding.dk som har mere end 30 års erfaring i at uddanne professionelle zoneterapeuter.
Uddannelsen på to-tre år opfylder alle de krav, som Sundhedsstyrelsen stiller til en Registreret Alternativ Behandler (RAB) Følgende fag er gennemført:
 
  • Grundlæggende zoneterapi-meridianlære /traditionelt kinesisk medicin (TKM)
  • Kost-, vitamin- og minerallære
  • Psykologi, anatomin og fysiologi
  • Sygdomslære med farmakologi
  • Førstehjælp med hjertemassage / Hjertestarterkursus

Jeg har sidenhen bygget mere ovenpå, så jeg kan tilbyde flere forskellige behandlinger. Løbende er jeg på kursus, så jeg holder mig opdateret.

Jeg er RAB godkendt og medlem af ZCT

Registreret Alternativ Behandler er en beskyttet titel der tildeles behandlere af branchegodkendte terapeutforeninger på vegne af Sundhedsstyrelsen.

Der er flere forsikringsselskaber og sundhedsordninger, herunder Sygeforsikringen “danmark” der stiller krav om RAB godkendelse for at udbetale tilskud til behandling.

Få mere at vide på www.sygeforsikring.dk

Min tilgang til behandlingerne indenfor det alternative univers er at det hele hænger sammen. Jeg lægger stor vægt på den holistiske tankegang, som man bruger i forbindelse med både zoneterapien og de andre behandlinger jeg har i min klinik. Hele kroppen hænger sammen, både fysisk og psykisk, men også følelsesmæssig.

Jeg behandler derfor udfra en holistisk tilgang og opfattelse af mine klienter. Når jeg modtager dig i klinikken ser jeg “det hele menneske” og ikke kun symptomerne og behandler udfra dette syn. Jeg tror på, at der kan være flere årsager til at vi bliver syge og vores kroppe er i ubalance:

  • Manglende næringsstoffer
  • Ophobede affaldsstoffer
  • Uforløste følelser

Book en tid nu! Ring på: +45 22 77 25 70

Book en tid nu!
Ring på: +45 22 77 25 70

“Stor effekt på nakke- og rygsmerter allerede efter 1 behandling. Kan varmt anbefales”

Line Feldstedt / Sygeplejerske

“Jeg er helt igennem tilfreds med mine behandlinger. Kan til hver en tid anbefale Stine. Har gået med et problem rigtig længe, og fik anbefalet zoneterapi, og vupti, så forsvandt mit problem, takket været behandling ved Stine.Det er altid super behageligt at være der, grundig behandling og suveræn service. Jeg er en virkelig tilfreds kunde og som vil anbefale Voss Zoneterapi til ALLE! ”

Gitte Pagh / Fotograf

“Kan varmt anbefales.”

Leif Nielsen / Ejerleder hos Zoneterapeutskolen i Kolding

“Første gang jeg prøvede zoneterapi og jeg blev bestemt ikke skuffet!Behagelige omgivelser og Stine er utroligt dygtig til det hun laver.Kan helt sikkert anbefales.”

Luna Møllerskov Lindenberg / Studerende ved University College Lillebælt

“Min lille pige på 7 uger har indtil videre fået to behandlinger for mavekneb. Det har allerede en rigtig god effekt. Stine kan varmt anbefales!”

Sandra Blok Nielsen / Omsorgsfuld mor