EFTERFØDSELSBEHANDLING

Har du lige født og trænger til selvforkælelse?

Som nybagt mor sker der mange hormonelle processer i din krop. Dine hormoner suser rundt i kroppen og du er sikkert umenneskelig træt oven på fødslen og får alt for lidt søvn.

Hvor længe er man påvirket af hormoner efter fødslen?

Bare rolig, det er helt normal at være påvirket. Efter et par uger vil de store følelsmæssige udsving normalvis stoppe.

En efterfødselsbehandling sænker niveauet af stresshormoner i din krop og behandlingen øger de hormoner, som skaber følelsen af ro, velvære og afslappethed.

“Glæd din mor krop med en behandling, efter du har født”

Efterfødselsbehandling og oxitocin

Vidste du at berøring fremkalder kærlighedshormonet oxytocin og det får dig til at slappe af og får dit stressniveau i kroppen til at falde. Når du får massage er det ikke kun behandlerens blide og varme hænder, der får musklerne til at slappe af, det er også frigørelsen af oxitocin, der hjælper det hele på vej.

Oxitocin er særlig gavnlig, hvis du ammer, da det øger mælkeproduktionen og flowet. Et boost af oxitocin gør dig mere afslappet og i bedre humør, hvilket smitter af på din baby, som også bliver roligere.

Som nybagt mor til et lille barn er du konstant “på”

Hvad enten du trasker mange kilometer med barnevognen hver dag, er lejret i sofaen med en baby ovenpå dig eller bærer dit barn i en vikle eller bæresele, så er din krop på arbejde hele tiden, når du er mor!

Vælg mellem tre behandlinger

Zoneterapi 60 minutter 500kr.

Zoneterapi 45 minutter og 30 minutter muskelmassage/cupping terapi 600kr.

Massage 50-60 minutter 475kr.