AROMATOUCH BEHANDLING

Hvad er en AromaTouch Terapi behandling?

Skab ro i dit nervesystem og i din krop med en AromaTouch Terapi behandling. Vidste du at essentielle olier er powerfulde hjælpere til at ændre følelser og sindstilstande?
Behandlingen virker afslappende, beroligende og dæmper stress og nervøsitet. Samtidig er det muskelafslappende, lindrende på ømme muskler, balancerende og fremmer en sund fordøjelse. Der arbejdes med et antal udvalgte olier i en bestemt rækkefølge og med en let teknik og berøring til behandlingen. Olierne og massageteknikken får IKKE KUN indvirkning på din fysiske krop, men går ind og arbejder med blokeringer både i dit nervesystem og de følelsesmæssige ubalancer, der skaber udfordringer i din krop.
Giv slip på anspændthed, stress og angst. Med en AromaTouch Terapi behandling giver du både din krop og dit sind en mulighed for at finde ro. Olierne påvirker det limbiske system, der gemmer på vores humør, følelser og hukommelse
– Derved påvirkes hele systemet på den fineste måde.
book tid

SÅDAN FOREGÅR DET

Hvordan foregår en AromaTouch Terapi behandling?

Du ligger på maven med bar ryg og fødder. Behandlingen foregår fra toppen af dit hoved og ned til lænden. I behandlingen trækker de essentielle olier ind i huden på den fineste måde.

En behandling er 45 minutter.

Giv dig selv en oplevelse med AromaTouch Terapi

Book en tid nu! Ring på: +45 22 77 25 70

Book en tid nu!
Ring på: +45 22 77 25 70