NATURLIG BABYHJÆLP

Zoneterapi i mødregruppen

Zoneterapi og behandling af alle babyerne i mødregruppen, er et rigtig godt input til jeres næste mødregruppe.

Hvorfor vælge zoneterapi til babyerne? Zoneterapi er en fantastisk, blid og effektiv behandling med lette massagetryk på fødderne. Zoneterapi kan afhjælpe mange af de mest almindelige daglige problemer babyer og børn bøvler med. Det kan eksempelvis være kolik, umodne tarme,forstoppelse, luft i maven, refluks, søvnproblemer og generel uro hos din baby.

Book tid
Zoneterapi i mødregruppen i Kolding
Zoneterapi i mødregruppen i Kolding

BEHANDLING FOR MOR & BABY

Velvære i Mødregruppen

Jeg kommer ud til jer i jeres mødregruppe og behandler skiftevis jeres dejlige børn. Jeg starter altid med at tale med hver enkelt mor inden behandlingen går igang, så jeg kender barnets behov og ved om der er nogle specielle problemer din baby døjer med. Dette kunne eksempelvis være behandling af kolik, forstoppelse, ondt i maven, søvnproblemer, øreproblemer, forkølelse eller generel uro hos baby. Det er meget vigtigt for at både mor og barn føler sig trygge inden behandlingen starter, så det bedst mulige resultat opnås.

Varighed pr. barn ca. 20-30 min. Minimum 4 børn, 300kr pr. barn

Alt hvad jeg kræver, er en plads, hvor jeg kan behandle. Jeg medbringer puslepude, stofbleer/håndklæder, creme, og hvad der ellers skal bruges. 

Husk: Er dit barn medlem af sygeforsikringen danmark kan du få tilskud til zoneterapi behandlingen.

Ring eller skriv for at høre nærmere på tlf.: 22 77 25 70

Book en tid nu! Ring på: +45 22 77 25 70

Book en tid nu!
Ring på: +45 22 77 25 70