ALTERNATIV BEHANDLING

Hvad er zoneterapi?

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt og der bliver ubalance – resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer og massage, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette balancen i kroppen.Behandlingen foregår ved, at du som klient ligger på briksen, hvor du har bare fødder. Som zoneterapeut sidder jeg forenden af briksen og behandler hovedsageligt på fødderne, men jeg benytter også akupressur punkter og meridianbaner på kroppen.Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har nogle særlige helbredsproblemer, det er for at vedligeholde en god og sund tilstand i kroppen og bruger zoneterapien som forebyggende behandling.
book tid

zoneterapi-kolding-hvad-er-zoneterapi
hvordan-kan-kroppen-reagere.-1

NATURLIGE OG TYPISKE REAKTIONER PÅ ZONETERAPI

Hvordan kan kroppen reagere?

Det er meget naturligt, at der er en eller flere reaktioner efter en behandling. Reaktionerne kan være forskellige og skal ikke ses som en forværring, men i stedet som positive, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder på bedring af ubalancerne i kroppen.

Nogle typiske reaktioner på zoneterapi kan være:

  • Velbehag
  • Afslappethed, træthed, dyb søvn eller øget energi
  • Øget tarmfunktion, ændring af afføringsmønster
  • Stærkt lugtende urin og/ eller ændret farve
  • Kulderystelser/ Varmefornemmelser
  • Humørsvingninger
  • Opblusning af gamle og nuværende symptomer

BEHANDLINGER STYRKER KROPPEN

Hvor ofte skal man have behandling?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger man skal have. Nogle reagerer hurtigt efter en behandling og hos andre tager det længere tid. Det kommer tit også an på, hvor længe du har haft symptomerne.
Når jeg behandler en klient har jeg som hovedregel, at hvis der ikke er forbedring i de symptomer du kommer med efter 3 behandlinger, så er det noget andet der skal til, for at din krop kommer i balance.
Zoneterapi gør det ikke altid alene. Der kan være mange årsager til din ubalance i kroppen, men manglende næringsstoffer, ophobning af affaldsstoffer eller uforløste følelser/ psykiske ubalance, kunne være et bud på ubalancen i kroppen.
hvad-er-zoneterapi-voss-zoneterapi-klinik

Book en tid nu! Ring på: +45 22 77 25 70

Book en tid nu!
Ring på: +45 22 77 25 70