ZONETERAPI TIL FØDSELSMODNING OG IGANGSÆTTELSE

Forbered din krop til fødslen med fødselsmodning

Op til og omkring din termin bliver mange kvinder utålmodige. De bliver ivrige efter at møde deres baby og måske også efter at blive fri for graviditetsgener. Hvis du har brug for at gøre noget aktivt for at forberede din krop på fødslen, så kan du få en fødselsmodnings zoneterapi behandling fra uge 37+

Jeg tilbyder en fødselsmodningspakke med 4 behandlinger til en fordelagtig pris.

4 x 45 minutters zoneterapi 1400 kr.

– Det gode ved denne pakke er, at når du ikke at bruge de 4 gange inden din fødsel, så kan du booke en efterfødselsbehandling.

Jeg oplever at mange klienter allerede på briksen oplever gode modningstegn, såsom plukkeveer, murren og tyngdefornemmelse.

Med zoneterapi kan kroppen forberedes til den kommende fødsel. Erfaring viser at fødslen forløber nemmere og hurtigere med færre eller uden bristninger og du undgår at blive sat igang.

“Zoneterapi har en positiv og effektiv virkning på at gøre din krop klar til fødsel”

ZONETERAPI OG IGANGSÆTTELSE AF FØDSEL

Nærmer du dig terminsdatoen eller er du gået over tid?

Når fødslen nærmer sig, har jeg også mulighed for at vende et barn der ligger forkert eller sætte fødslen igang, hvis du er gået over tiden.

Jeg trykker på igangsættende punkter på dine fødder og på din krop, og sætter også gerne akupunkturnåle i igangsættende punkter, hvis du ønsker det, så du får sat fødslen i gang på en naturlig måde.